Handelsbetingelser

Gotipster formidler salg af mad, som du afhenter i den restaurant, hvor du har bestilt maden.

Når du køber mad via gotipster.dk, accepterer du nedenstående generelle betingelser:

Det er Restauranten, og ikke Gotipster, der leverer den mad, du har bestilt.

For at købe via gotipster.dk skal du være fyldt 18 år. Ved køb på gotipster.dk bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

1. Køb af mad

Køb foretages online via gotipster.dk.

For at du kan foretage køb via gotipster.dk, skal du være oprettet som bruger med oplysning om navn, e-mailadresse, mobiltelefonnummer og postnummer.

Når din betaling er gennemført, kan du se dit ordrenummer på din profil. Ordrenummeret skal du bruge ved korrespondance med gotipster.dk.

Din betaling er gennemført og debiteret på din konto, så snart du modtager ordrebekræftelsen. Skulle din betaling ikke lykkes ved første forsøg (f.eks. fordi den konto du har angivet ved din bestilling ikke eksisterer, ikke har dækning, kreditkortnummeret er forkert, eller kortet har nået kreditgrænsen), kommer ordren heller ikke i stand.

Når dit køb er gennemført sendes ordrebekræftelsen til dig pr. e-mail til den e-mailadresse, du har oplyst. Afsendelsen af ordrebekræftelse sker umiddelbart efter, at din betaling er gennemført.

2. Priser

Prisen på maden er fastsat af Gotipster i henhold til aftale med Restauranten. Alle anførte priser er inklusiv moms.

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

3. Betaling

Du kan benytte Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JBC og American Express.4. Afhentning af mad

Alle ordrebekræftelser er forsynet med et unikt ordrenummer. Restauranten skal bruge dette nummer, når du afhenter din mad. Kopiering af eller manipulering med ordrebekræftelser er ikke tilladt. Ved tilfælde af mistanke om kopiering eller manipulering forbeholder Gotipster sig retten til at videregive relevante indsamlede oplysninger til den pågældende Restaurant.

Tidsrum for afhentning af din mad er anført på ordrebekræftelsen. Tidsrummet for afhentningen fremgår ligeledes på gotipster.dk, inden du gennemfører dit køb.

Hvis du ikke afhenter din mad inden for det gældende afhentningstidspunkt, går din ordre tabt, og du får ikke refunderet din betaling.

5. Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven, idet fortrydelsesretten ikke omfatter dagligdagstransaktioner, som opfyldes umiddelbart på tidspunktet for deres indgåelse.

Umiddelbart efter at din ordre er gennemført, planlægges produktionen af din mad.

6. Ansvarsbegrænsning og forbehold

Eventuelle reklamations- og erstatningskrav skal rejses over for Restauranten, som har leveret maden. Gotipster bedes uden ophold orienteres, såfremt Restauranten ikke er enig i din reklamation.

Gotipster har ingen forpligtelse til at udbetale nogen erstatning for det eventuelle tab, som du måtte lide som følge af (1) at ordren ikke er blevet indløst af Restauranten, (2) at maden ikke svarede til dine forventninger. Gotipster tager forbehold for eventuelle skrive- og/eller trykfejl på gotipster.dk.

Gotipster tilstræber, at gotipster.dk er tilgængelig på alle tidspunkter, men kan ikke garantere, at sitet til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri. Gotipster kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af gotipster.dk, såsom skader på dit computer-system eller tab af data.

Du er selv ansvarlig for det tekniske udstyr og software, som kræves for at kunne benytte hjemmesiden, f.eks. internetadgang, browser, e-mail m.m. Gotipster fraskriver sig ligeledes ansvaret for ethvert tab forårsaget af, at en bruger har anvendt gotipster.dk.

7. Behandling af personoplysninger

Når du køber mad via gotipster.dk, registrerer vi de oplysninger, du afgiver om navn, e-mail, mobiltelefonnummer og postnummer. Gotipster er ansvarlig for indsamling og håndtering af data. Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

gotipster.dk bruger cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker og for at sikre en alsidig visning af reklameformater. Til brug herfor registrerer vi informationer af teknisk karakter som brugertid, browsertype, IP-numre m.v. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

Ved køb på gotipster.dk bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet, hvis du ikke ønsker at modtage det.

8. Ved fejl eller problemer

Opstår der fejl eller problemer med ordren eller indløsningen heraf, vil GoTipster hjælpe med at finde en løsning. Du kan i sådanne tilfælde kontakte os på [email protected]

9. Ændring af betingelser

Gotipster har til enhver tid ret til at ændre nærværende betingelser. De gældende betingelser vil altid fremgå på gotipster.dk.

10. Lovvalg og tvister

Køb via gotipster.dk, der knytter sig til ovenstående vilkår m.v., er underlagt dansk ret. Ved din brug af internetsiden anerkender du, at enhver tvist mellem dig og Gotipster, vedrørende ovenstående vilkår m.v., skal afgøres ved de danske domstole.


Kontaktoplysninger

Gotipster IVS
Flæsketorvet 68, 1. sal
1711 København V
Tlf.: +45 31 18 12 22
[email protected]

CVR: 37 59 21 45

Disse handelsvilkår er opdateret 4. januar 2017.