Rebel

Anbefalet af Michelin og tildelt Bib Gourmand for sit høje gastronomiske niveau. Fokus på årstidens bedste råvarer, der nænsomt tilberedes af dygtige kokke under ledelse af køkkenchef Martin Hylleborg.

Adresse

Store Kongensgade 52, 1264 København K

Telefonnummer

33 32 32 09

Oksetatar, urtemayo & kernebrød

Tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Hertil kærnet smør samt hjemmebagt kernebrød lavet på maltøl og kærnemælk fra Skærtoft Mølle.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 15-20

I dag

Oksetatar, urtemayo & kernebrød

Tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Hertil kærnet smør samt hjemmebagt kernebrød lavet på maltøl og kærnemælk fra Skærtoft Mølle.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 15-20

I morgen

Oksetatar, urtemayo & kernebrød

Tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Hertil kærnet smør samt hjemmebagt kernebrød lavet på maltøl og kærnemælk fra Skærtoft Mølle.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 15-20

torsdag (23-11-2017)

Oksetatar, urtemayo & kernebrød

Tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Hertil kærnet smør samt hjemmebagt kernebrød lavet på maltøl og kærnemælk fra Skærtoft Mølle.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 15-19

fredag (24-11-2017)

Oksetatar, urtemayo & kernebrød

Tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Hertil kærnet smør samt hjemmebagt kernebrød lavet på maltøl og kærnemælk fra Skærtoft Mølle.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 15-19

lørdag (25-11-2017)

Oksetatar, urtemayo & kernebrød

Tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Hertil kærnet smør samt hjemmebagt kernebrød lavet på maltøl og kærnemælk fra Skærtoft Mølle.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 15-19

søndag (26-11-2017)

4-retters nytårsmenu fra Rebel

Forret

Hummerbisque medtappioka

Hummerbisque med tappioka, syltede løg, urter og urteolie


Mellemret

Rebelsk tatar

Tatar af okse med brødcrumble, sennepsvinaigrette, urtemayo, syltede ribs og karse. Hertil kærnet smør samt hjemmebagt kernebrød lavet på maltøl og kærnemælk fra Skærtoft Mølle.


Hovedret

Flat Iron

Flat Iron med pommes anna, stegte skårede svampe og rødvinsauce.


Dessert

Cheesecake

Cheesecake med passion og en bund af nøddeknas.

Forret Hummerbisque

Mellemret Oksetatar

Hovedret Flat Iron

Dessert Passion Cheesecake

Generel vejledning til opvarmning og anretning fremsendes ultimo december. Du skal have adgang til ovn og kogeblus. Det er super nemt, uanset hvor dygtig du er i et køkken.

søndag (31-12-2017)