Fuego

Sydamerikansk steakhouse med kødkvæg og sæsonens grønt som omdrejningspunkt. Anerkendt for sine dygtige kokke og kærlighed til det traditionsrige argentinske køkken.

Adresse

Holbergsgade 14, 1057 København K

Telefonnummer

33 13 11 71

Vacio 230gr

Black Angus "flap-kød" med en røget-svampe demi-glace sovs, serveret med en kartoffel og majs mousse, hvid majs og sauteed svampe .

14 min. i ovn ved 200° Maden kan afhentes mellem kl. 16-21

I dag

Vacio 230gr

Black Angus "flap-kød" med en røget-svampe demi-glace sovs, serveret med en kartoffel og majs mousse, hvid majs og sauteed svampe .

14 min. i ovn ved 200° Maden kan afhentes mellem kl. 16-21

I morgen

Vacio 230gr

Black Angus "flap-kød" med en røget-svampe demi-glace sovs, serveret med en kartoffel og majs mousse, hvid majs og sauteed svampe .

14 min. i ovn ved 200° Maden kan afhentes mellem kl. 16-21

onsdag (23-05-2018)

Vacio 230gr

Black Angus "flap-kød" med en røget-svampe demi-glace sovs, serveret med en kartoffel mousse med lemon oile, purløg og røget havsalt

14 min. i ovn ved 200° Maden kan afhentes mellem kl. 16-21

torsdag (24-05-2018)

Vacio 230gr

Black Angus "flap-kød" med en røget-svampe demi-glace sovs, serveret med en kartoffel mousse med lemon oile, purløg og røget havsalt

14 min. i ovn ved 200° Maden kan afhentes mellem kl. 16-21

fredag (25-05-2018)

Vacio 230gr

Black Angus "flap-kød" med en røget-svampe demi-glace sovs, serveret med en kartoffel mousse med lemon oile, purløg og røget havsalt

14 min. i ovn ved 200° Maden kan afhentes mellem kl. 16-21

lørdag (26-05-2018)

Vacio 230gr

Black Angus "flap-kød" med en røget-svampe demi-glace sovs, serveret med en kartoffel mousse med lemon oile, purløg og røget havsalt

14 min. i ovn ved 200° Maden kan afhentes mellem kl. 16-21

søndag (27-05-2018)