INVO

I historiske lokaler på Østerbro kreerer køkkenchef Simon Lerche & kokkehold sæsonpræget gastronomi i særklasse. Den gode smag jagtes i årstidens bedste råvarer, nænsomt tilberedt af talentfulde kokke.

Adresse

Dampfærgevej 8, 2100 København Ø

Telefonnummer

21 95 95 03

Vesterhavstorsk & forårsgrønt

Bagt vesterhavstorsk med fumé og forårsgrønt fra Spireriget i Smørum.

12 min. i ovn ved 160° Maden kan afhentes mellem kl. 15-21

I dag

Udsolgt

Vesterhavstorsk & forårsgrønt

Bagt vesterhavstorsk med fumé og forårsgrønt fra Spireriget i Smørum.

12 min. i ovn ved 160° Maden kan afhentes mellem kl. 15-21

I morgen

Udsolgt

Vesterhavstorsk & forårsgrønt

Bagt vesterhavstorsk med fumé og forårsgrønt fra Spireriget i Smørum.

12 min. i ovn ved 160° Maden kan afhentes mellem kl. 15-21

mandag (20-11-2017)

Udsolgt

Vesterhavstorsk & forårsgrønt

Bagt vesterhavstorsk med fumé og forårsgrønt fra Spireriget i Smørum.

12 min. i ovn ved 160° Maden kan afhentes mellem kl. 15-21

tirsdag (21-11-2017)

Udsolgt

Vesterhavstorsk & forårsgrønt

Bagt vesterhavstorsk med fumé og forårsgrønt fra Spireriget i Smørum.

12 min. i ovn ved 160° Maden kan afhentes mellem kl. 15-21

onsdag (22-11-2017)

Udsolgt

Vesterhavstorsk & forårsgrønt

Bagt vesterhavstorsk med fumé og forårsgrønt fra Spireriget i Smørum.

12 min. i ovn ved 160° Maden kan afhentes mellem kl. 15-21

torsdag (23-11-2017)

Udsolgt

Vesterhavstorsk & forårsgrønt

Bagt vesterhavstorsk med fumé og forårsgrønt fra Spireriget i Smørum.

12 min. i ovn ved 160° Maden kan afhentes mellem kl. 15-21

fredag (24-11-2017)

Udsolgt

Vesterhavstorsk & forårsgrønt

Bagt vesterhavstorsk med fumé og forårsgrønt fra Spireriget i Smørum.

12 min. i ovn ved 160° Maden kan afhentes mellem kl. 15-21

lørdag (25-11-2017)

Udsolgt

Vesterhavstorsk & forårsgrønt

Bagt vesterhavstorsk med fumé og forårsgrønt fra Spireriget i Smørum.

12 min. i ovn ved 160° Maden kan afhentes mellem kl. 15-21

søndag (26-11-2017)

Udsolgt