Viben Fiskehus

Hæderkronet fiskebar og fiskehandel med fokus på kvalitet, bæredygtighed og lækre råvarer. Siden 1974 har dygtige fiskehandlere forsynet københavnerne med fisk & skaldyr i særklasse.

Adresse

Værnedamsvej 1, 1819 Frederiksberg C

Telefonnummer

33 31 74 34

Skaldyrsplatte

Skaldyrsplatte med franske crevettes, kogte krabbekløer, grønlandske pil-selv-rejer og flodkrebs. Hertil oliven, citron og hjemmelavet aioli-dip.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

I dag

Fiskedeller, kålsalat og remoulade

3 fiskedeller på torsk, færøsk laks og tang. Hertil hjemmerørt remoulade, salat af rødkål, hvidkål og fennikel samt dressing lavet på balsamisk æbleeddike og honning.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

I dag

Skaldyrsplatte

Skaldyrsplatte med franske crevettes, kogte krabbekløer, grønlandske pil-selv-rejer og flodkrebs. Hertil oliven, citron og hjemmelavet aioli-dip.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

I morgen

Fiskedeller, kålsalat og remoulade

3 fiskedeller på torsk, færøsk laks og tang. Hertil hjemmerørt remoulade, salat af rødkål, hvidkål og fennikel samt dressing lavet på balsamisk æbleeddike og honning.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

I morgen

Skaldyrsplatte

Skaldyrsplatte med franske crevettes, kogte krabbekløer, grønlandske pil-selv-rejer og flodkrebs. Hertil oliven, citron og hjemmelavet aioli-dip.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

mandag (20-11-2017)

Udsolgt

Fiskedeller, kålsalat og remoulade

3 fiskedeller på torsk, færøsk laks og tang. Hertil hjemmerørt remoulade, salat af rødkål, hvidkål og fennikel samt dressing lavet på balsamisk æbleeddike og honning.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

mandag (20-11-2017)

Skaldyrsplatte

Skaldyrsplatte med franske crevettes, kogte krabbekløer, grønlandske pil-selv-rejer og flodkrebs. Hertil oliven, citron og hjemmelavet aioli-dip.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

tirsdag (21-11-2017)

Fiskedeller, kålsalat og remoulade

3 fiskedeller på torsk, færøsk laks og tang. Hertil hjemmerørt remoulade, salat af rødkål, hvidkål og fennikel samt dressing lavet på balsamisk æbleeddike og honning.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

tirsdag (21-11-2017)

Skaldyrsplatte

Skaldyrsplatte med franske crevettes, kogte krabbekløer, grønlandske pil-selv-rejer og flodkrebs. Hertil oliven, citron og hjemmelavet aioli-dip.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

onsdag (22-11-2017)

Fiskedeller, kålsalat og remoulade

3 fiskedeller på torsk, færøsk laks og tang. Hertil hjemmerørt remoulade, salat af rødkål, hvidkål og fennikel samt dressing lavet på balsamisk æbleeddike og honning.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

onsdag (22-11-2017)

Fiskedeller, kålsalat og remoulade

3 fiskedeller på torsk, færøsk laks og tang. Hertil hjemmerørt remoulade, salat af rødkål, hvidkål og fennikel samt dressing lavet på balsamisk æbleeddike og honning.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

torsdag (23-11-2017)

Skaldyrsplatte

Skaldyrsplatte med franske crevettes, kogte krabbekløer, grønlandske pil-selv-rejer og flodkrebs. Hertil oliven, citron og hjemmelavet aioli-dip.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

torsdag (23-11-2017)

Fiskedeller, kålsalat og remoulade

3 fiskedeller på torsk, færøsk laks og tang. Hertil hjemmerørt remoulade, salat af rødkål, hvidkål og fennikel samt dressing lavet på balsamisk æbleeddike og honning.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

fredag (24-11-2017)

Skaldyrsplatte

Skaldyrsplatte med franske crevettes, kogte krabbekløer, grønlandske pil-selv-rejer og flodkrebs. Hertil oliven, citron og hjemmelavet aioli-dip.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

fredag (24-11-2017)

Fiskedeller, kålsalat og remoulade

3 fiskedeller på torsk, færøsk laks og tang. Hertil hjemmerørt remoulade, salat af rødkål, hvidkål og fennikel samt dressing lavet på balsamisk æbleeddike og honning.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

lørdag (25-11-2017)

Skaldyrsplatte

Skaldyrsplatte med franske crevettes, kogte krabbekløer, grønlandske pil-selv-rejer og flodkrebs. Hertil oliven, citron og hjemmelavet aioli-dip.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

lørdag (25-11-2017)

Fiskedeller, kålsalat og remoulade

3 fiskedeller på torsk, færøsk laks og tang. Hertil hjemmerørt remoulade, salat af rødkål, hvidkål og fennikel samt dressing lavet på balsamisk æbleeddike og honning.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

søndag (26-11-2017)

Skaldyrsplatte

Skaldyrsplatte med franske crevettes, kogte krabbekløer, grønlandske pil-selv-rejer og flodkrebs. Hertil oliven, citron og hjemmelavet aioli-dip.

Kræver ikke tilberedning Maden kan afhentes mellem kl. 12-19:30

søndag (26-11-2017)