Pasta Du Nord

Velsmagende og indbydende premium pastaretter fremstillet af friske, økologiske råvarer, der sikrer dig den bedste smagsoplevelse. Hos Pasta Du Nord tilberedes smagfulde italienske pastaretter med et twist fra Norden. Pastaen er hjemmelavet, vegansk og økologisk.

Falkoner Alle 82, 2000 Frederiksberg

Tatar

Vi er tatar — et nystartet og nyskabende gastronomisk koncept, der har valgt at specialisere sig i begrebet tatar, og se på det som en tilberedning, fremfor bare en enkeltstående ret.

Istedgade 109, 1650 København K

Viben Fiskehus

Hæderkronet fiskebar og fiskehandel med fokus på kvalitet, bæredygtighed og lækre råvarer. Siden 1974 har dygtige fiskehandlere forsynet københavnerne med fisk & skaldyr i særklasse.

Værnedamsvej 1, 1819 Frederiksberg C

Øl & Brød

Michelin-anbefalet restaurant med prisvindende special-øl og gastronomi på øverste hylde. Smagsoplevelser ud over det sædvanlige imponerer landets madanmeldere. Ejet af verdenskendte Mikkeller.

Viktoriagade 6, 1655 København V

Restaurant Sletten

En gastronomisk stjerne i Nordsjællands idylliske fiskerleje. Restaurantens topanmeldelser og Michelin-anbefaling vidner om den tårnhøje kvalitet og gastronomiske passion. Ejet af holdet bag Formel B.

Gl. Strandvej 137, 3050 Humlebæk

Kokkeriet

Michelin-restaurant med fokus på årstidens lokale råvarer. Hypet for sin dansk-nordiske gastronomi, der 9 år i træk har sikret Kokkeriet 1 stjerne i den anerkendte Michelin-guide. Én af landets førende restauranter.

Kronprinsessegade 64, 1306 København K

Brace

Køkkenchef Nicola Fanetti har efter et år på Era Ora taget skeen i egen hånd og viser sin glæde ved den italienske enkelhed, der har indebragt tårnhøje anmeldelser fra danske og internationale medier, såsom New York Times, og scoret hele 81 point i White Guide.

Teglgårdstræde 8A, 1452 København K

formel B & Rest. Sletten

En gastronomisk stjerne i Nordsjællands idylliske fiskerleje. Restaurantens topanmeldelser og Michelin-anbefaling vidner om den tårnhøje kvalitet og gastronomiske passion. Ejet af holdet bag Formel B.

Gl. Strandvej 137, 3050 Humlebæk

Mathieu Pacaud

Verdenskendt fransk kok & ejer af Michelin-restauranterne Hexagone *, Divellec *, Histoires ** og, sammen med sin far, L'Ambroisie ***, der 29 år i træk er blevet tildelt 3 stjerner af Michelin. Den ældste 3-stjernede Michelin-restaurant i Paris.

85 Avenue Kléber, 75116 Paris

Gourmandiet

Prisvindende gourmet-slagter & bøfrestaurant. Økologiske bøffer og hjemmelavet charcuterie af fineste kvalitet, kreeret under ledelse af slagtermester Peter Steen.

Rosenvængets Allé 7A, 2100 København Ø

DITTO

Nordisk gastronomi af høj kvalitet lavet fra bunden på sæsonens bedste råvarer. Enkelthed og friskhed i sublime retter med masser af fylde og fantastisk smag.

Store Kongensgade 44, 1264 København K

SULT

Fransk-nordisk køkken med vægt på kvalitet, duft, smag og overraskelser. Udsøgt gastronomi med plads til improvisation, baseret på økologi, dansk kvalitet og sæsonens friske råvarer.

Vognmagergade 8 B, 1120 København K

Quartier

Én af dansk gastronomis mest succesfulde iværksættere, Cofoco's stifter Torben Klitbo, har gjort sit comeback. Med sig har han passionerede kokke, som har frihed til at følge deres idéer ud fra sæsonens bedste råvarer.

Værnedamsvej 2, 1619 København V

Hooked

Én af byens hippeste fiskerestauranter serverer vilde canadiske hummere og alt andet godt fra havet. Nomineret Byens Bedste Take Away 2017 af AOK.

Nørrebrogade 59, 2200 København N

Fuego

Sydamerikansk steakhouse med kødkvæg og sæsonens grønt som omdrejningspunkt. Anerkendt for sine dygtige kokke og kærlighed til det traditionsrige argentinske køkken.

Holbergsgade 14, 1057 København K

Damindra

Eminent japansk gastronomi i hjertet af København tilsat personlig touch. Legelystent japansk køkken med knivskarpe kombinationer af æstetik og fantastiske smagsoplevelser.

Holbergsgade 26, 1057 København K

California Kitchen

Hypet California Cuisine med farverige salatbowls tydeligt inspireret af det mexicanske og japanske køkken. Topanmeldt for sine salater med alt lavet fra bunden på lokale råvarer.


Vesterbrogade 58, 1620 København V

Fedtegreven

Kreativ bistromad inspireret af det franske & amerikanske køkken. 2-etagers bistrobodega med hidsigt velsmagende gastronomi i hjertet af København.

Store Regnegade 26, 1110 København K

CLOU

Vinder af Årets Restaurant 2016. Hædret med 1 stjerne i Michelin Guiden for sit gastronomiske og kunstneriske niveau i absolut topklasse. Kompromisløs gastronomi, som gang på gang slår benene væk under madanmeldere og gæster.

Borgergade 16, 1300 København K

Asador

Autentisk sydamerikansk steakhouse med dybe rødder i det traditionsrige argentinske køkken. Hypet for sit velsmagende kød, tilsat duft af grill og temperamentsfuld argentinsk tango.

Overgaden Neden Vandet 17, 1414 København K

Casa d’Antino

Anbefalet af de etablerede madanmeldere for sin knivskarpe gastronomi. Her leveres autentiske og moderne italienske madoplevelser lavet på de ypperste råvarer. Optaget i White Guide over Danmarks bedste restauranter.

Dronningens Tværgade 43, 1302 København K

Barburrito

Smagen af Mexico baseret på friske farvestrålende råvarer, sydamerikanske krydderier, guacamole og tortillas. Hipt mexicansk-inspireret gadekøkken i bedste new-yorker-stil. Optaget i White Guide over Danmarks bedste restauranter.

Skindergade 36, 1159 København K

Belis Kitchen

Italiensk køkken tilsat franske og nordiske smagstoner. Populær restaurant drevet af den italienske restauratør-familie Zangrando. Her afspejler maden sæsonen, enkelt & lækkert.

Falkoner Allé 10, 2000 Frederiksberg

Restaurant Aristo

Gastronomi med rødder i det franske, italienske og nordiske gourmet-køkken. Aristo har i mere end 15 år leveret madoplevelser til københavnerne for foden af Langebro. Her er alt lavet fra bunden på årstidens bedste råvarer.

Islands Brygge 4, 2300 København S

Tribeca NV

Italiensk inspireret new-yorker-gastronomi i hjertet af Nordvest. Råt og upoleret restaurantkøkken, som leverer elegante madretter tilberedt på friske råvarer hentet direkte fra Italien.

Bygmestervej 2, 2400 København NV